Politica noastră de confidenţialitate.


Acesta este site-ul web al Bisericii Sfânta Cruce.

Adresa noastră poştală este:
Via del Cestello, 25
Bologna, Italia

Puteţi intra în contact cu noi la următoarea adresă: info@bisericabologna.com

Pentru fiecare vizitator care accesează pagina noastră de Internet, serverul nostru Web recunoaşte automat doar domeniul utilizatorului, dar nu şi adresa de e-mail (acolo unde este posibil).


Noi colectăm numele de domeniu şi adresa de e-mail (în cazul în care este posibil) ale vizitatorilor de pe pagina noastră de Internet, adresele de e-mail a celor care comunica cu noi prin e-mail, informaţii agregate asupra căror pagini utilizatorul a vizitat, informaţii specifice cu privire la ce pagini au fost vizitate, informaţiile oferite voluntar de către consumator, cum ar fi numele, adresa şi numărul de telefon.


Informaţiile pe care le colectăm sunt utilizate pentru a îmbunătăţi conţinutul paginii noastre Web, utilizate pentru a personaliza conţinutul şi / sau aspectul paginii noastre pentru fiecare vizitator individual, folosite pentru a notifica utilizatorii cu privire la modificări la site-ul nostru web, datele utilizatorilor sunt dezvăluite atunci când suntem obligaţi din punct de vedere legal/juridic, la cererea autorităţilor guvernamentale care efectuează o investigaţie, pentru a verifica sau a asigura respectarea legislaţiei care guvernează site-ul nostru şi care se aplică pentru a proteja împotriva utilizării abuzive sau folosirea neautorizată a Website-ul nostru.


Dacă nu doriţi să primiţi e-mailuri de la noi, în viitor, vă rugăm să ne anunţaţi trimiţându-ne un e-mail la adresa mai sus menţionată.


Veţi primii anunţuri periodice de la noi cu informaţii despre produse şi servicii noi sau evenimente viitoare. Dacă nu doriţi să primiţi astfel de mesaje, vă rugăm să ne anunţaţi prin intermediul adresei noastre de email.


Vă rugăm să ne furnizaţi numele dvs. şi adresa exactă. Ne vom asigura că numele dumneavoastră nu va figura pe listele pe care le avem în comun cu alte organizatii.

Consumatorii pot avea acces la aproape orice informaţie legată de această pagină web prin e-mailul de mai sus.


La cerere putem oferi vizitatorilor posibilitatea de a-şi corecta inexactităţile informaţilor personale de contact.
Utilizatorii pot avea aceste informaţii corectate, trimiţându-ne un e-mail la adresa mai sus menţionată.


Cu privire la securitate: Informaţile sunt protejate de password-uri, pentru a proteja impotriva pierderii, abuzului sau modificarea informaţiilor care le-am colectat de la utilizatorii site-ului nostru.


Dacă credeţi că acest site nu urmăreşte o politică adecvată de securitate sau de informare şi prelucrare a informaţiilor primite de la utilizatorii paginii, ne puteti contacta la adresele de mai sus menţionate.

Vă reamintim adresa noastră de e-mail: info@bisericabologna.com